torstai 17. marraskuuta 2016

Pakollinen blogipaussi

Terveisiä Lombokin Kutalta, Indoista! Tiiän että monet on jo kuumeisesti odotellut seuraavaa blogitekstiä kuukauden ajan. Tapahtumia ja ajatuksia on ollut paljon, mutta valitettavasti mun läppäri sanoi sopimuksensa irti Filippiineillä. Balilla vein sen huoltoon ja selvisi, että emolevy on tohjona ja uuden vaihtaminen maksaa 2/3 macbookin hinnasta. Sehän ei sinänsä olis ongelma, jos matkatavaravakuutus korvaisi uuden, kuten mielestäni pitäisi, mutta Gouda matkavakuutusyhtiö keksi kyllä hyvät porsaanreijät, joilla sanoi itsensä irti korvausvelvollisuudesta. Tää puhelimella kirjottaminen ei oo mitään herkkua, joten homma jatkuu sitten kun saan joko ton vanhan korjattua jossain halvemmalla tai hommattua uuden koneen.

Koneen hajoamista lukuun ottamatta reissu on sujunut melkosen mukavasti. Surffattua on tullut aika saakelisti ja kehitystä sillä saralla kanssa. Filippiineillä jumahdin Siargaon surffiparatiisiin kolmeksi viikoksi Gamiguin saaren sukeltelujen jälkeen. Kun kuukauden maassaoloaika Filippiineillä loppui suhautin Singaporen kautta Balille, josta viikon jälkeen tänne viereiselle, vähän rauhallisemmalle saarelle.

Tällä hetkellä kello on täälä kaksi iltapäivällä ja aurinko paistaa ja on ihan helvetin kuuma. Kävin aamulla surffaamassa Grupuk inside -breikillä, jonka jälkeen käytiin safkaamassa paikalliset riisikipot ja nyt makaan riippumatossa sulattelemassa safkaa.  Kai asiat vois huonomminki olla. Tsemppiä kaikille sinne pohjoseen!

1 kommentti:

  1. Täällä ihana talvinen sää vaihtui loskakeliin.
    Nauti sinä sielä ☀️ja lämmöstä . Terveisiä täältä kaikilta t: kotiväki <3

    VastaaPoista